Hvad er en outdoor gateway?
En Outdoor Gateway er et knudepunkt for aktive oplevelser i det omgivende landskab. Her kan du få hjælp og inspiration til vandre-, cykel-, ride- og sejlture, og du kan få forskellige former for service i forbindelse med din tur.
Hvilken typer af friluftsliv den enkelte gateway understøtter, kan du se af symbolerne under den enkelte gateway.
Hvis du vil vide mere om, hvad en Outdoor Gateway er, så klik her.

Bliv Outdoor Gateway!
Du kan søge om din virksomhed kan blive mærket som Outdoor Gateway. Både private og offentlige virksomheder kan søge. Download infoark om fordele og krav. Godkendelse sker i to hovedtrin:
  1. Forgodkendelse
  2. Endelig godkendelse.
Download ansøgningsformular.
 
 
Vandreruter på Sjælland
Luk
Østdanmark til fods - Sjællandsleden
Friluftsguiden giver ideer til mindre vandreture i dit lokalområde, med de herlige natur- og kulturoplevelser de rummer.
Hvis du er interesseret i vandring over længere stræk, er Friluftsguiden en uvurderlig hjælp. Den giver anvisninger på, hvor du kan gå – ad skiltede ruter. Følg skiltningen og kom sikkert af sted – med de muligheder for små afstikkere som det naturligvis også rummer.
Så der er altså ingen undskyldning for ikke at komme ud og høre fuglene synge, se blomsterne folde sig ud, og lugte havets nærhed. De længere ruter er etapeopdelt (6 – 20 kilometer) så det er let at planlægge sin tur. Ved hver etapestart er der mulighed for at overnatte med telt eller i shelter. Du kan også vælge Bed & Breakfast, hotel og vandrerhjem.

Der er lige nu 232 vandre-etaper og 449 vandre-rundture på hjemmesiden!

Rigtig god vandretur!