Hvad er en outdoor gateway?
En Outdoor Gateway er et knudepunkt for aktive oplevelser i det omgivende landskab. Her kan du få hjælp og inspiration til vandre-, cykel-, ride- og sejlture, og du kan få forskellige former for service i forbindelse med din tur.
Hvilken typer af friluftsliv den enkelte gateway understøtter, kan du se af symbolerne under den enkelte gateway.
Hvis du vil vide mere om, hvad en Outdoor Gateway er, så klik her.

Bliv Outdoor Gateway!
Du kan søge om din virksomhed kan blive mærket som Outdoor Gateway. Både private og offentlige virksomheder kan søge. Download infoark om fordele og krav. Godkendelse sker i to hovedtrin:
  1. Forgodkendelse
  2. Endelig godkendelse.
Download ansøgningsformular.
 
 
Rideruter på Sjælland
Luk
Østdanmark til hest
Jamen så klap da hesten, sæt dig op på den, og af sted. Hvis du er trænet rytter har du ingen problemer med at følge denne anvisning. Hvis du stort set aldrig har været sådan rigtig i nærkontakt med en hest, kan Friluftsguiden være en inspiration til at komme i ridt gennem det østdanske landskab.
Find – i det mindste til en start - nogen at ride sammen med.
At opleve naturen på hesteryg er en helt speciel oplevelse, i det mange dyr ikke opfatter hesten – og hest og rytter – som nogen fare, hvorved du kommer tæt på dyr du ellers aldring har været i nærheden af. Goddag fru ræv med halvvoksne unger. Hallo lille rådyrflok på brakmark. Og alle de krager der dog er til i år, sådan helt tæt på.

Der er lige nu 18 ride-etaper og 25 ride-rundture på hjemmesiden!

Rigtig god ridetur!