Hvad er en outdoor gateway?
En Outdoor Gateway er et knudepunkt for aktive oplevelser i det omgivende landskab. Her kan du få hjælp og inspiration til vandre-, cykel-, ride- og sejlture, og du kan få forskellige former for service i forbindelse med din tur.
Hvilken typer af friluftsliv den enkelte gateway understøtter, kan du se af symbolerne under den enkelte gateway.
Hvis du vil vide mere om, hvad en Outdoor Gateway er, så klik her.

Bliv Outdoor Gateway!
Du kan søge om din virksomhed kan blive mærket som Outdoor Gateway. Både private og offentlige virksomheder kan søge. Download infoark om fordele og krav. Godkendelse sker i to hovedtrin:
  1. Forgodkendelse
  2. Endelig godkendelse.
Download ansøgningsformular.
 
 
Bag om
Luk
 

Udgiver af Outdoorgateway.dk er Foreningen Outdoor Gateway og Parks'nTrails Aps.

Al gengivelse af tekster og foto vist på outdoorgateway.dk kræver skriftlig tilladelse fra Parks'nTrails. Det gælder uanset, hvilket medie at gengivelsen sker på.

Ruteforløb kan frit gengives i andre sammenhænge og sker da på eget ansvar i forhold til ruternes rigtighed og løbende opdatering.

Alle designs tilhører Parks'nTrails og må ikke bruges i anden sammenhæng uden skriftligt samtykke fra Parks’nTrails.
Det grafiske layout er udviklet af Dansk InfoDesign, der har ophavsret hertil.

Data stammer hovedsageligt fra databasen FriluftsData og er tilvejebragt ved kommuner med abonnement på Friluftsguiden eller ved samarbejdspartnere til kommunerne, herunder turismeorganisationer, foreninger, museer, naturparker, m.v.

Der findes både en hjemmeside og en web app-udgave af outdoorgateway,dk. Web app’en kan findes ved at skrive outdoorgateway.dk på smartphonen eller tabletten.